Achter de schermen
Plaatst door:
Zeewind
Datum:
20 september 2023
Vanuit:
Numansdorp

Welkom op de vernieuwde site van de Zeewind. Met een frisse look is alles weer up to date. Met dank aan Tim van “Swart Webdesign” die weer voor de nodige aanpassingen heeft gezorgd.

Nu ik al weer een aantal weken in Nederland ben gebeurd er achter de schermen wel het één en ander.

Op de Zeewind worden covers gemaakt voor de dekluiken en maakt Rodrigo een bakskist voor achter op het schip. Foto’s volgen binnenkort.

Hier heb ik al weer veel zaken verzameld die straks meegaan naar Brazilië. De grootste uitgave is een radar. Na de zeil ervaringen heb ik hiertoe besloten en reeds aangeschaft. Terplekke in Brazilië een radar kopen kan enkel van het lokale merk. Bijvoorbeeld een Simrad of B&G moet tegen een 100% belasting toeslag ingevoerd worden. Dus besloten deze in Nederland te kopen en mee te nemen. Ondanks dat Simrad en B&G voor wat betreft de radar hetzelfde product leveren is het veranderen van een sticker nog wel een opgave voor de lokale dealer, nog even zien hoe dit afloopt.

Verder gaat mee een nieuw Navionics kaartje voor het zuidelijke gebied van Zuid Amerika, wat klein gereedschap en wat diverse spulletjes die handig zijn voor onderweg. Straks weer kijken of alles in de koffer van Lout past.

Binnenkort dus hier weer nieuwe blogs en op polarsteps vanaf 1 november.

Tot die tijd kijken naar het WK zeilen bij Scheveningen, zeilen met de Draak en genieten van mooie zonsondergangen aan het strand.

Foto's
  1. Ziet er goed uit

Geef een reactie