Vervolg Wereldreis
Plaatst door:
Zeewind
Datum:
8 september 2023
Vanuit:

De tijd nadert snel dat ik weer richting Tenerife vlieg. Het is inmiddels november en de 30e vertrek ik weer uit Nederland. In de laatste weken van de reis in september heb ik een lijstje gemaakt van wat ik allemaal mee wil nemen. Niet dat het lokaal niet te koop is maar als ik het thuis heb liggen dan vind ik het onzin dit opnieuw aan te schaffen. Met een prachtige koffer van Lout kan alles veilig mee. De eerste foto is een reserve roerblad voor de stuur automaat. Essentieel om alleen te kunnen varen. De tweede foto is een RVS constructie deel voor de zonnetent ook wel bimini genoemd. Verder gaat er mee de oude kuiptent die ik wil vermaken, een brugdekje (dit zijn een aantal plankjes die straks tussen de 2 kuipbanken komen om onder de buiskap languit te kunnen liggen.

Het werk is afgesloten, het huis wordt klaar gemaakt en de laatste klussen ben ik nu aan het afronden. Nog een aantal nachtjes en dan gaan de trossen weer los. Polarsteps is weer ingericht voor de 2e trip van Tenerife naar Mar del Plata in Argentinië

Foto's
  1. Mar del plata, in 1 ruk, of stops gepland? Gave trip Johan. Vaar je solo of met meer? Ik blijf je zeker volgen, fair winds!

    • Hi Jeroen, de trip zal ik alleen hoofdzakelijk alleen varen. Trip gaat via Kaapverden, Fernando Noronha, Recife, Salvador, Rio, Florianopolis naar Argentinië. 14 Maart vlieg ik als alles goed gaat weer terug naar NL.

  2. Mar del Plata!! In 1 ruk, of heb je stops gepland? Solo, of met meerderen aan boord? Gave onderneming, ik blijf je volgen!!

  3. Heerlijk dat het kan! Positief om weer in de zeil-vibe te kunnen gaan👍🏻

  4. Johan geweldig dat je gewoon verder gaat, leef je droom,! Maar vooral behouden vaart, en blijf gezond!

Geef een reactie