Einde 2e trip Tenerife – Itajaí (Brazilië)
Plaatst door:
Zeewind
Datum:
8 september 2023
Vanuit:
Tenerife

Het zit er bijna op. De Zeewind blijft de komende maanden in Itajaí liggen terwijl ik weer naar Nederland ga. Ik kijk terug op een geweldige reis die ik deels met José en grotendeels met Marlies heb mogen beleven. Er komt nu weer een periode van werken en de sociale contacten aanhalen. Tussendoor hoop ik nog een aantal keer met de Draak te kunnen varen om het zeilen niet te verleren 😉

Ik kan de Zeewind met een gerust hart hier achter laten. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en iedereen wil graag ten dienste zijn. Af en toe denk ik wel eens of dat ik een bezienswaardigheid ben.

Gezien de afspraken die nu staan lijkt het erop dat de reis eind oktober wordt voortgezet na een uitgebreide schilder beurt op de kant.

Voor de volgers van Polarsteps.com/Johanvandegraaf zou ik zeggen super bedankt voor de leuke reacties en hopelijk volg je ons weer in het najaar. Sluit je aan voor alle verhalen en prachtige foto’s.

Foto's
  1. Goede reis naar huis!

Geef een reactie