Bulthaup in het kombuis
Plaatst door:
Zeewind
Datum:
7 september 2023
Vanuit:

Het moet niet gekker worden, na het roestvaststalen aanrechtblad nu ook een echte Bulthaup kast indeling voor Wedgewood borden. De kranen zijn weer aangesloten en de afvoerslang is ook gelijk vervangen. 

Het kombuis was klaar tot dat er toch weer iets overstak wat het echt af maakt.

Als je je huis verkoopt het eerste wat de nieuwe bewoners gaan doen is de keuken eruit slopen. Hoe mooi ook een keuken is het is altijd een smaak dingetje. Dus meenemen wat je mee kan nemen in zo’n geval want de nieuwe bewoners gooien het toch weg.

Eén van die dingen was de kastindeling van een schitterende Bulthaup keuken.

De borden waren altijd wat lastig te pakken, vooral als het schip over stuurboord helling maakte kon je worden bekogeld door het servies.

Pannenplankje in 2 helften gemaakt om niet de slang te hoeven loskoppelen om er goed bij te kunnen.

Nu met een handige lade indeling sla ik 2 vliegen in één klap; borden zijn altijd te pakken en het gewicht komt lager te liggen. Door dit systeem blijven de borden ook gelijk van elkaar gescheiden.

Nu de boven kastjes nog opnieuw indelen. Én ik ga beginnen om de twee super lieren op de kuiprand te zetten. Dit wordt weer een projectje omdat de lieren behoorlijk fors zijn voor de kuiprand.

Maar foto’s van het zuster schip Rothe Grütze gaven mij inspiratie om dit op te lossen. Volgende keer meer, let op de verdikking onder de lier. Robbert bedankt ?

  1. Wat leuk dat we in jou bericht ons schip terug zien. A.s. zaterdag gaan wij nog naar de Rote Grutze ik kan nog wat foto’s maken als dat nodig is. Het zal leuk zijn om een keer af te spreken als de mogelijkheid er is. Groetjes Robert

Geef een reactie