Lopolight weer op groen
Plaatst door:
Zeewind
Datum:
7 september 2023
Vanuit:

Enige tijd geleden schreef ik over de Lopolight boordverlichting. Deze waren na 2,5 jaar bezweken en de dealer vroeg zelfs of we de verlichting buiten hadden gebruikt. Met 2 jaar garantie kon ik niets anders doen een alternatief zoeken en Lopolight op rood zetten. Opnieuw bijna 500 euro uitgeven voor 2 lampjes ging ons toch wel te ver. Dan kunnen ze erg mooi zijn maar er zijn grenzen.

Middels een bericht op facebook, twitter en linked in hebben ik anderen gewaarschuwd om goed na te denken voordat je Lopolight wil gaan aanschaffen.

Dit heeft gewerkt want kort na mijn bericht heeft Lopolight direct contact op genomen met ons en gevraagd of ik de gegevens kon opsturen en ze vertelde dat ze 5 jaar garantie geven.

Na wat mailwisselingen en het invullen van het garantie formulier kreeg ik als bericht dat er 2 nieuwe boordlichten kosteloos worden opgestuurd. Men kijkt niet naar de besteldatum maar naar de productie datum. Ondanks dat voor 1 lamp deze net verstreken was leveren ze toch gratis een nieuwe omdat ik ze pas in 2015 gekocht had.

Let dus op bij de aanschaf hoe oud ze al zijn. Heeft de leverancier ze namelijk al 4 jaar in huis dan heeft u nog maar 1 jaar garantie!!!!

Hiermee heb ik een andere kijk gekregen op deze firma en recitificeer hiermee mijn eerdere bericht. Ik zet hiermee Lopolight weer op groen.

Er was even wat voor nodig maar uiteindelijk kan ik niets anders zeggen dat ze een correcte service bieden. Lopolight blijft een zeer mooi product en ben blij dat we ze opnieuw kunnen monteren.

Geef een reactie