Sprayhood 20 Final
Plaatst door:
Zeewind
Datum:
7 september 2023
Vanuit:

Zoals gezegd zou ik nog één keer een blog schrijven over de sprayhood. Inmiddels zijn we een week onderweg en liggen nu in Hull. 2x een nacht doorgevaren met onderweg slecht weer met veel wind en regen.

 

De vaste sprayhood is nu al een succes. We zijn er heel erg blij mee. Na het schuren en plamuren hebben we hem een 2e keer geschilderd en toen moest het klaar zijn. De mooie dagen in juni en juli dreven de temperatuur op onder de tent tot soms 35-40 graden. Schilderen onder een tent is dan echt een opgave. Maar we wilden weg dus dan maar vroeg opstaan.

 

Met strijklicht zijn er zeker nog wat opmerkingen te maken maar wij zijn voorlopig tevreden met het resultaat. Na nog wat andere zaken kon de tent er af en konden we de boot schoonmaken en inrichten.

 

Nu kwam het grote moment hoe staat het op grotere afstand.

 

De vakantie is begonnen en in de oversteek naar Lowestoft en doorsteek naar Hull zaten 2 momenten met veel regen, bliksem en veel wind. De nieuwe kap bood ons alle bescherming en alles bleef droog. In de vakantie worden de speakers en schakelaars gemonteerd en USB aansluiting voor de IPhone en tablets. Ook het afdekzeiltje is inmiddels gemonteerd zodat de boel met wind in de rug ook droog blijft. Het was een heel project maar blij dat we het gedaan hebben.

 

Nu we zo’n week onderweg zijn zien we ook andere creaties waarvan wij zeggen “nee dat is het toch net niet”

 

Dit was de laatste blog over het project sprayhood die in ruim anderhalf jaar is opgebouwd van latjes, epoxy en plamuur. Voorzien van Gebo ramen en afgelakt met 1 componenten International verf.

 

sy Zeewind uit.

  1. In één woord: Mooi!

Geef een reactie