Weekend met kriebels
Plaatst door:
Zeewind
Datum:
7 september 2023
Vanuit:

Nu het vaar seizoen ten einde loopt en we de zeilweekenden aftellen begint ook het schetsen, bedenken, regelen en organiseren. In het weekend van 8-9 oktober begonnen de plannen alweer in mn hoofd te kriebelen en begonnen mijn handen te jeuken.

Via Giovanni die veel rvs aan boord gelast heeft en die deze week weer voorgoed terug gaat naar Aruba, heb ik een gsm nummer gekregen van Roy. Een zeer goede lasser die ik de plaat in de huid wil laten lassen. Dus komende week maar eens kennis maken.

Deze bok heb ik overgenomen van mede gorssers die hun boot verkocht hebben en nu met een mooie motor boot varen.

Maar eerst dus nog lekker een weekend gevaren. Met wind uit het oosten kon ik op de spinaker langs het Tiengemeten totdat na 2 uur de wind er helemaal uitzakte en het zeil als een natte krant in het water hing.

Toen maar het anker uit en omdat het 5 voor drie was zat toch de 5 al in de klok en heb ik lekker aan de borrel gegaan. Het wordt immers ook al eerder donker.

Geef een reactie