Weer terug
Plaatst door:
Zeewind
Datum:
7 september 2023
Vanuit:

Na een lange stilte ben ik weer terug. Na het weekje varen van eind september en begin oktober heb ik de Zeewind ingepakt in z’n wintertenue en ben aan het werk gegaan in een nieuwe baan. Nog geen week later lieten we ons oog vallen op een leuk appartementje in Scheveningen. Er moest wel heeeeel veel gebeuren maar wel een leuk project voor de winter. Dicht bij ons werk en makkelijk in onderhoud en uitzicht op zee. Iets wat ons wel wat leek. Én….. het is klaar. Proost.

 

 

De reis hebben we uitgesteld omdat ons reisje Engeland ons heeft geleerd dat we er nog niet zijn. Er volgde 6 maanden van werken en indrukken opdoen in een nieuwe baan en een appartement van top tot teen renoveren en inrichten. De Zeewind moest het hierbij ontgelden en bleef in weer en heeeeeeel veel wind liggen waar ze lag zonder een krimp te geven.

 

Inmiddels is het land stil komen te liggen door de crisis en kunnen we geen kant op. Naast het thuis werken alle tijd om de kluslijst voor de Zeewind er weer eens bij te nemen. De komende dagen zullen er dus weer regelmatig blogs verschijnen.

 

Veel plezier met het lezen en fijn dat jullie er nog/weer zijn.

 

 

 

 

  1. Leuk weer een berichtje te lezen:) zet m op!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: